Serveis2020-01-07T13:49:57+01:00

Vols formar part del Moto Club Costa Brava?

Fes-te soci

Àrea de Trial Municipal

El nostre club ha creat i gestiona l’àrea de trial municipal de Sant Feliu de Guíxols. Tots els socis del club tenen dret d’accés a l’àrea aper la practica del trial ja sigui amb bicicleta o amb motocicleta.

Si vols gaudir del trial a la Costa Brava, fes-te soci.

Mapa de les zones per fer trial i zones prohibides

Localització de l’àrea de trial

Alta de soci

Els socis del Moto Club Costa Brava gaudeixen de descomptes a totes les activitats que organitza el club, disposa de preus preferents en altres activitats organitzades per els clubs de Girona,  obté descomptes especials en la compra de material i roba del club i a les botigues de Sant Feliu de Guíxols amb les que el club disposa d’acords de col·laboració.

Com a membre del club rebrà un carnet acreditatiu amb el seu nom i el seu numero de soci. En el cas de que vulguis fer-te soci amb accés a l’àrea de trial també rebrà un adhesiu per posar a la seva moto que l’autoritzarà per l’any en curs a tenir accés a l’àrea de trial municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Renovació soci

Renovació soci

Tramitació de llicencies

Amb el servei de tramitació de llicencies pots federar-te a la Federació Catalana de Motociclisme. Només cal que ens facilitis les teves dades una còpia del DNI i nosaltres farem tots els tràmits amb la FCM.

Els nostres espònsors principals